Catamaran zeilen

Catamaranzeilen is zonder twijfel de meest spectaculaire vorm van zeilen. Velen noemen het ook wel de Formule 1 van de zeilsport. En dat beleef je als je met windkracht 5 en een snelheid van 40 km/u heerlijk over het water raast. Met de nodige ervaring, perfecte catamarans, goede wind en mooi vlak (Waddenzee) water, kun je de ultieme zeilexperience meemaken.

Voor jong en oud
Laat je echter niet afschrikken door deze snelheden. Ook als je het liever rustiger aandoet, blijft catamaranzeilen een unieke ervaring. De Eilander heeft voor iedereen een passend programma met een diversiteit aan Nacra catamarans. Of je nu totaal onervaren, jong of oud bent: het maakt echt helemaal niets uit. Het is zelfs zo dat je deze watersport (in vergelijking tot bijvoorbeeld het windsurfen) bijzonder gemakkelijk kan leren. Het vraagt ook geen fysieke zware inspanning.

Meezeilen
Wil je een keer de sensatie van het catamaran zeilen beleven en heb je nog geen enkele ervaring? Of wil je erachter komen of je deze sport onder de knie kunt krijgen? Kom dan eens een uurtje meevaren met een ervaren instructeur.

Huren
De catamaranzeilers met de nodige ervaring en/of een VDWS-diploma kunnen bij De Eilander een Nacra Catamaran huren. Zelfstandig met een goed onderhouden catamaran het water op. Wij hebben keuze uit 3 verschillende modellen.


Kijk en oordeel zelf of je catamaranzeilen spectaculair vindt!

Klik op 'modem' als je een langzame verbinding hebt, klik op 'breedband' als je een snelle verbinding hebt. Klik op het icoontje om de video weer te verbergen.